تفاوت لیزر خانگی با دستگاه کلینیک

احتمالا شما هم از اصلاح مداوم موهای زائد بدن خود و تحمل درد اپیلاسیون و وکس و موچین خسته شده اید و به فكر ليزر موهای زائد خود افتاده باشيد. يكي از سوال‌هايی كه ممكن است به فكرتان خطور كرده باشد اين است كه ليزر خانگی بهتر است يا ليزر در كلينيك؟

همانطور که می‌دانیم شیو کردن موهای زائد موجب قطور شدن موهای زائد می‌گردد. از سوی دیگر اینکه مدام چند روز یکبار یا هفته ای یکبار مجبور به رفع موهای زائد خود از طریق این روش ها باشید، واقعا خسته کننده است.

در این مقاله سعی داریم به فرق لیزر خانگی با دستگاه‌های لیزر کلینیک بپردازیم و آن را از ابعاد مختلف بررسی کنیم. تا پایان همراه ما باشید.

اصلاح موهای زائد به روش سنتی

 

معایب اصلاح موهای زائد به روش سنتی :

1) شیو کردن موهای زائد به ویژه با ژیلت، موجب کلفت تر شدن مو می‌گردد.

2) هنگامی که از ژیلت و یا موبرها استفاده می‌نمایید، موهای زائد بعد از چند روز مجدد رشد می‌کنند و مدام مجبور به شیو کردن خواهید بود.

3) حتی استفاده از روش‌های اپیلاسیون که بسیار دردناک است بعد از یک الی دو هفته، مجددا موها در سطح پوست نمایان می شوند.

 

اصلاح موهای زائد به روش سنتی و خسته کننده

لیزر موهای زائد بدن

لیزر موهای زائد بدن با دستگاه لیزر روشی نوین است که ماندگاری بالایی دارد. طی جلسات اولیه با دستگاه لیزر مو، ماهی یکبار به جلسات لیزر می‌روید و بعد از چند جلسه، شش ماه یکبار و بعد سالی یکبار و بعد از آن کاملا رفع می‌گردد.

دستگاه‌های لیزر موهای زائد بدن که در کلینیک زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. لیزر درمانی یکی از بهترین روش‌های رفع دائمی موهای زائد بدن و صورت می‌باشد.

 آیا استفاده از لیزر خانگی به صرفه است؟

 

آیا واژه لیزر خانگی درست است ؟

باید بدانید در دستگاه‌های خانگی که برای رفع زائد موهای بدن استفاده می‌کنند از فناوری IPL (ای پی ال) یا همان (نور پالسی شدید) استفاده می‌گردد و به نوعی شبه لیزر است و دقیقا لیزر نیست. از همین رو استفاده از واژه لیزر برای این دستگاه‌ها صحیح نیست.

 

مزایا و معایب لیزر موهای زائد با دستگاه آی پی ال خانگی در مقابل دستگاه لیزر موهای زائد کلینیک :

دقت و تبحر متخصص با تجربه :

تنها یک متخصص با تجربه می تواند نوع دستگاه لیزر مو و طول موج مناسب برای تاسیس کلینیک زیبایی که با رنگ پوست ها و شرایط موثر برای رفع زائد موهای زائد را تشخیص دهد. تنها یک متخصص بالینی آموزش دیده نیز می‌تواند درمان را بدون خطر آسیب یا عوارض جانبی ناخواسته انجام دهد.

از سوی دیگر شما برای استفاده از دستگاه لیزر خانگی دانش این را ندارید که متوجه بشوید برای رنگ پوست شما و ضخامت موهای شما اصلا دستگاه آی پی ال مناسب هست یا خیر.

یکی از مهم‌ترین موارد دیگر که استفاده از دستگاه لیزر خانگی را سخت می‌کند این است که برای رفع موهای زائد پشت پاها، کمر، باسن و … همیشه نیاز به یک شخص دیگر خواهید داشت ، چون به راحتی دسترسی و دید به آن مناطق از بدن را ندارید.

 

نتایج ماندگاری حذف موهای زائد :

ماندگاری در روش استفاده از دستگاه لیزر خانگی بسیار پایین است و شما هر دو یکبار مجبور به انجام این کار می‌گردید . حتی مشاهده شده در برخی موارد که مانند حالت رشد طبیعی مو بوده و تاثیر ماندگاری ندارد . در صورتی که لیزر با دستگاه های پیشرفته کلینیک ها بسیار ماندگار است.

زمان مورد نیاز برای رفع موهای زائد کل بدن :

هنگامی  که از دستگاه لیزر خانگی استفاده می نمایید، باید دستگاه را در یک نقطه نگه دارید تا زمانی که بوق بزند. انجام حتی ناحیه ای کوچک کلی زمان میبرد و به طبع برای کل بدن زمان بیشتری در بر می‌گیرد.

در صورتی که لیزرهای اصلی حرفه ای با سرعت بالایی تمام نواحی بدن را لیزر درمانی می کنند. به عنوان مثال بعد از ده جلسه رفع موهای زائد با دستگاه لیزر خانگی تازه شاید تاثیری مشابه سه جلسه لیزردرمانی دستگاه های رفع موی زائد کلینیک داشته باشد.

تفاوت لیزر خانگی با دستگاه های لیزر کلینیک

دستگاه های لیزر کلینیک

 

درد وارد شده بر بدن :

هنگام استفاده از دستگاه لیزر خانگی شما برای اینکه درد کمتری حس کنید، شدت آن را کم می نمایید. این موضوع باعث می شود که شما برای دریافت نتیجه بهتر نیاز به جلسات بیشتری خواهید کرد.

از سوی دیگر دقیقا نمیدانید با توجه به شرایط بدنی خود حداکثر شدتی که می تواند تاثیر گذار باشد و به شما آسیبی نرساند. اما اپراتورها در کلینیک بی حسی موضعی استفاده می نمایند و می دانند حداکثر شدت مورد نیاز چقدر می باشد.

مناطق در بر گرفتن برای لیزر موهای زائد :

بسیاری از سیستم های خانگی برای از بین بردن موهای صورت مورد تایید FDA نیستند و همچنین هشدار می دهند که محصول آنها برای افرادی با رنگ مو یا نوع پوست خاص مناسب نیست. برخی از دستگاه ها نیز از شما می خواهند که نوع پوست خود را قبل از استفاده انتخاب کنید.

استفاده نادرست می تواند منجر به آسیب دائمی مانند تغییر رنگدانه یا زخم شود. دستگاه های لیزر حرفه ای مناطق بیشتری را هدف قرار می دهند و یک متخصص زیبایی باتجربه می تواند از قبل با شما مشورت کند تا مطمئن شود کاندیدای این عمل هستید یا خیر.

نواحی ممنوعه در لیزر خانگی :

جهت استفاده از دستگاه لیزر خانگی شما نباید از آن برای ابرو ها، گوش ها، آلت تناسلی،  نوک پستان، صورت مردان، محل تاتو و خال و همچنین برای کودکان استفاده نمایید. در صورتی که این محدودیت در لیزرهای حرفه ای کلینیک برای رفع موهای زائد بدن و صورت وجود ندارد.

کالیبراسیون دستگاه لیزر :

یکی از سختی های استفاده از دستگاه لیزر خانگی کالیبراسیون آن می باشد. این دستگاه ها بعد از گذشت زمان کمی فرسوده می شوند و سطح انرژی دستگاه و لیزر کاهش می یابد و نیاز به کالیبره شدن دارند.

یکی از معایب دستگاه لیزر خانگی همین است که بعد از مدتی نمیتوان آن را کالیبره یا تعمیر کرد ولی دستگاه های موجود در کلینیک های زیبایی در زمان مناسب کالیبره و تنظیم می شوند.

تفاوت هزینه دستگاه لیزر خانگی با گذراندن جلسات در کلینیک زیبایی :

شاید در نگاه اول هزینه خرید دستگاه لیزر بسیار کمتر از مجموع جلسات لیزر شما باشد. ولی وقتی نتیجه را در نظر می گیرید به مراتب رفتن به جلسه لیزر نتیجه بخش تر می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *